Menu Sluiten

Domotica Installateur Knx Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

More info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over domotica installateur knx lier kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Domotica Installateur Knx Lier

Domotica | Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domotica installateur knx lier

werken smart wonen comfort beleven experience home over ons domica in de media blog contact contacteer ons contacteer ons menu de realisatie van een project moet leiden tot een domotica totaaloplossing domotica installateur knx lier : vind meer info hier Mijlpalen onze aanpak ons team domotica totaaloplossing domica is ontstaan uit een passie voor systeemintegratie. Bij de oprichting van domica gingen we dan ook uit van het principe dat de realisatie van een project moet leiden tot een domotica totaaloplossing. Een gebouwbeheersysteem gbs dat jou het leven aangenamer maakt. Domica staat garant voor een kwaliteitsvolle en functionele integratie van alle technieken in het knxsysteem. Door repetitieve handelingen te automatiseren verhogen we jouw comfort en gebruiksgemak. Graag ontwerpen we jouw elektrische installatie netwerk beeld en geluidsinstallatie zodat deze aan al je noden voldoet en mooi aansluit bij het ontwerp van je woning of bedrijfsgebouw. Met ons team vol kennis en enthousiasme volgen we jouw project graag tot in de puntjes op en denken we probleemoplossend mee gedurende het hele bouwproces belangstelling in de prijs van domotica installateur knx lier Z.

.

Kennisgeving over Domotica installateur knx lier

.