Menu Sluiten

Domotica Voor Kantoren

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

More info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over domotica voor kantoren kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Domotica Voor Kantoren

Domotica | Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domotica voor kantoren

toggle navigation over ons diensten projecten contact wij hebben een idee leef en beleef elektriciteit in een woning of kantoor is niet langer een luxeproduct het is gentegreerd in ons dagelijks leven domotica voor kantoren brengt meer op De installatie van elektriciteit de stopcontacten de verlichting om ons heen wordt echter nog te vaak louter functioneel bekeken en is totaal niet gentegreerd met onze dagelijkse routine. Electric worx is een jong zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren. Wat wij installeren maakt voor ons niet uit. Of het nu gaat om het plaatsen van basis elektrische functies in nieuwbouw of renovatieprojecten het uitwerken van een volledig geautomatiseerd en gentegreerd huis met oa domotica of het plaatsen van verlichting. Het belangrijkste is hoe we het doen wij stemmen onze installaties af op u uw werk uw hobby s uw leven. Bij ons staan gewoontes verwachtingen en beleving centraal. Waarom je woning hypothekeren met stopcontacte.

over christiaens elektriciteit contact referenties realisaties industrieumlle elektriciteit bordenbouw domotica automatisatie industrile elektriciteit bordenbouw domotica automatisatie hersteldienst zonnepanelen perslucht relighting particulier domotica wij zijn gespecialiseerd in betaalbare en betrouwbare domoticatoepassingen zonder overbodige franjes. We doen dit zowel voor private woningen als voor kantoren. Het concept systeem van conson munt uit door zijn vele functionaliteiten en gebruiksgemak. Speciaal voor verbouwingen raden we het draadloze gira funkbus systeem aan waarom kiezen voor domotica voor kantoren Een centrale aan uit functie behoort tot de mogelijkheden net als de creatie van diverse lichtsferen. Met een qbus installatie kan je snel gebruiksvriendelijk n volledig cloudgebaseerd verlichting verwarming rolluiken sferen en zoveel.

Data over Domotica voor kantoren

home javerco activiteiten knx domotica systeemintegratie automatisatie elektriciteitswerken foto s vacatures nieuws contact menu home javerco activiteiten knx domotica systeemintegratie automatisatie elektriciteitswerken foto s vacatures nieuws contact javerco activiteiten foto s vacature s contact nieuws domotica en home automation uw woning kantoor of bedrijfspand automatiseren de javercospecialisten installeren een compleet en professioneel domoticapakket volgens het populaire knxprotocol. Wij integreren alle elektrische componenten zoals verlichting rolluiken verwarming tot n geheel. Knxdomotica verhoogt uw comfort en verlaagt uw energieverbruik. Bovendien kan het snel en eenvoudig worden uitgebreid. Door onze nauw.