Menu Sluiten

Smart Home Projecten Op Maat Antwerpen

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over smart home projecten op maat antwerpen kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Smart Home Projecten Op Maat Antwerpen

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Smart home projecten op maat antwerpen

productie plaatbewerking lasersnijdenponsenplooienzagenoverigelassen robotlassenpuntlassenhalfautomaat lassenstiftlassentiglassenkaliberbouwnabehandeling machinepark lasersnijdenponsenplooienrollensnijdenzagenlasrobots over ons vacatures contact nl en home productie machinepark over ons vacatures contact nl en homeproductielassen lassen lasconstructies van robotlassen tot manueel laswerk voor de assemblage van uw producten tot halffabricaten of complete eindproducten kan u rekenen op onze lasafdeling. Van eenvoudig samengestelde stukken tot complexe constructies wij kiezen het meest geschikte lasproces voor uw product en de gevraagde hoeveelheid. U kan steeds rekenen op duurzaam en accuraat werk met een verzorgde afwerking. Onze lasrobots staan met snelheid stelselmatige kwaliteit en hoge precisie in voor het lassen van stukwerk in grote oplages. Voor puntlassen stiftlassen halfautomatisch of mig maglassen in combinatie met een lasrobot en volledig manueel tiglassen van uitgebreide en complexe constructies kan u rekenen op onze vakbekwame en ervaren las.

skip to main content secondary menu nieuws over ons veiligheid vca outsourcing main navigation home technische diensten projecten vacatures nieuws contact menu een technieker nodig wij hebben hem breadcrumb home nieuws de verschillende soorten lasmethoden en hun voor en nadelen de verschillende soorten lasmethoden en hun voor en nadelen lassen is een klus waar je beter niet zonder ervaring aan begint smart home projecten op maat antwerpen zijn vaak veelgevraagd Het is een uitstekende techniek om materialen op een duurzame en vooral stevige manier aan elkaar te verbinden. De verschillende materialen vragen vaak om een specifieke lastechniek. Wij geven alvast een overzicht van de vier belangrijkste lastechnieken en hun voor en nadelen. Elektrodelassen elektrodelassen is waarschijnlijk een van de meest gebruikte lastechnieken en wordt ook wel elektrisch lassen of booglassen genoemd. De elektrode lastechniek kan gebruikt worden voor verschillende soorten staal en rvs maar aluminium wordt best vermeden. Bij elektrodelassen wordt gebruik gemaakt van beklede elektrodes waardoor er geen bes.

Mededeling over Smart home projecten op maat antwerpen

home metaalwerken michiels diensten lasersnijden waterstraalsnijden draaien frezen boren knippen lassen plooien ponsen transport walsen zagen realisaties contact lassen lassen in eigen atelier en op de bouwwerf metaal lassen doen we niet alleen in ons eigen atelier. Onder meer voor de plaatsing van balken en poutrellen link naar pagina balken en poutrellen op een bouwwerf werken we met meeneemgereedschap om ter plaatse te lassen. De juiste lastechniek voor de juiste toepassing we stemmen de te gebruiken lastechniek af op de toepassing tiglassen staat voor tungsten inert gas . Met deze handmatige lastechniek verkrijgen we de warmte door een kortsluitingsboog te trekken tussen de wolfraamelektrode en het werkstuk. Deze zeer nauwkeurige en zuivere lastechniek gebruiken we voor het lassen van staal inox en aluminium. Mig maglassen staat voor metal inert gas metal active gas . Dit is de meest voorkomende vorm van lassen Een beschouwing over smart home projecten op maat antwerpen We gebruiken een.