Menu Sluiten

Knx Installateur Voor Particulier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

More info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over knx installateur voor particulier kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Knx Installateur Voor Particulier

Energie | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Knx installateur voor particulier

home over ons diensten onze troeven projecten orthoplus woonpunt appartementen mechelen kunstencentrum nona de puzzel basisschool referenties contact vacatures use tab to navigate through the menu items knx installateur voor particulier gratis levering Danny eeckeleers algemene elektriciteitswerken over ons danny eeckeleers bvba is reeds jaar geleden gestart in algemene elektriciteitswerken. De onderneming is uitgegroeid tot een professioneel team met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Particulieren handelszaken en industrieumlle bedrijven kunnen bij ons terecht zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. wij streven steeds naar het afleveren van kwaliteit en correcte service aan al onze klanten. Ons team vindt het uitermate belangrijk dat klanten tevreden blijven en dus kan u uiteraard ook achteraf nog op ons rekenen voor aanpassingen of herstellingen. als u even verder kijkt op onze site kan u een aantal voorbeelden van afgewerkte projecten bekijken. Zoekt u.

infovanmatech.be .. Algemene voorwaarden toggle navigation uw partner in monitoring leds domotica hernieuwbare energie met wie werk ik een vooruitziende blik en een kosten en energiebesparend oog voor detail daar kan u op rekenen. David van malderen zaakvoerder van vanma tech bvba is electronicus van opleiding met specialisatie industrile computertechnieken creatief denker van nature en secuur installateur door ervaring. In richtte hij zijn eigen zaak op om zich meer te kunnen toespitsen op inventieve energiebesparing en lichtoptimalisatie voor zowel particulieren als bedrijven. Elk project wordt door david eigenhandig van draadje tot schakelaar uitgevoerd meer info bekijken over knx installateur voor particulier Bij elk contact maakt hij een accurate prijsinschatting en planning op. Hij kan ook een beroep op zelfstandige onderaannemers als dat nodig is voor de taak. Flexibiliteit en persoonlijke service zijn gegarandeerd. Hij gaat prat .

Het terrein van Knx installateur voor particulier

home referenties over menu home referenties over contacteer ons cosijns tech wij bieden een totaaloplossing op vlak van elektriciteit beveiligingsinstallaties databekabeling service en onderhoud jobs diensten al meer dan jaar uw partner in elektriciteit wij zijn gespecialiseerd in technisch onderhoud herstellingen en nieuwe installaties bij bedrijven en professionele klanten security professionals in camerabeveiliging alarminstallaties en brandbeveiliging en dit voor particulieren en bedrijven. Erkend installateur mibz meer weten wifi data netwerk ook voor een complete data en netwerk fiberbekabeling kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de aanleg vervanging of uitbreiding van uw netwerk. Ook kunnen wij u voorzien van een draadloos netwerk wij werken hiervoor samen met meraki ubiquiti gebouwe.