Menu Sluiten

Visualisatiesystemen Op Maat Antwerpen

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Domotica – Domotica Oplossingen – Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Spraaktechnologie Lier – 

Wenst u meer info over visualisatiesystemen op maat antwerpen kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Visualisatiesystemen Op Maat Antwerpen

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Visualisatiesystemen op maat antwerpen

menu my downloads zoeken bedrijf azo groep vestigingen contactpersonen wereldwijd geschiedenis corporate responsibility azo certificaat azo special additive manufacturing metall powder plastic portfolio service after sales service engineering amp services technologiecentrum nieuws amp beurzen web seminar efficint voeden van mengers dissolvers en reactoren web seminar voeden van kleincomponenten web seminar automatisering van kleincomponenten web seminar material handling conform gmp richtlijnen carrire europa duitsland de en frankrijk fr rusland ru belgi de en fr nl nederland en nl luxemburg en fr verenigd koninkrijk en noordamerika verenigde staten en canada en fr azi china zh een lange traditie als technologische trendsetter azo speelt al zeventig jaar een pioniersrol op het vlak van de automatisering van grondstoffen en processen in de voedingsmiddelen farmaceutische kunst.

home partners contactformulier qa promoties disclaimer privacy iot domotica solutions iot domotica solutions is gevestigd in lier provincie antwerpen en is gespecialiseerd in knx gebaseerde smart home projecten systeemintegraties spraaktechnologie visualisatiesystemen internet of things iot en immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. Kantoren winkels en praktijkruimten visualisatiesystemen op maat antwerpen prijs aanvragen Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit. Tevens is iot domotica solutions totaal merk onafhankelijk De prijsbepaling van visualisatiesystemen op maat antwerpen Hierdoor is ze in staat op maat te werken en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur. Knx is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant en waarbij de intelligentie verspreid zit .

Feiten over Visualisatiesystemen op maat antwerpen

jobs professionals bedrijven over ons contact werken bij whoohoo open sollicitatie landen belgi nl deutschland belgi nl polska whoohoo engineering vacatures automatisering project manager automation terug project manager automation geplaatst op juni antwerpen project sourcing gt jaar solliciteren over de functie als project manager sta je in voor diverse automatisatieprojecten binnen de infrastructuur afdeling. Je zorgt voor een goede opvolging en uitvoering en beheert tevens de budgettaire en teamverantwoordelijkheden. Je ondersteunt het team bij het ontwerpen bouwen en onderhouden van elektrotechnische uitrustingen voor offshore projecten. Dit gaat van de voorstudie tot de implementatie en nazorg. Je bouwt mee aan uitdagende software oplossingen voor heel wat verschillende multidisciplinaire projecten. Ook ben je betrokken bij de commercile fase je bekijkt samen met jouw team de haalbaarheid en komt met een onderlegde aanbieding. Functie eisen master elektromechanica.